Beiskolázás támogatása

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ school-649389_640TÁMOP-3.1.4.B-13/1 kódszámú, “Köznevelés az iskolában” című kiemelt projektje megvalósításával biztosítani kívánja, hogy valamennyi gyermek, tanuló számára az állami köznevelés ugyanazt a lehetőséget nyújtsa a tanulási úton, függetlenül attól, hogy az intézmény milyen településen és térségben helyezkedik el.

A HumánSwot Tanácsadó Kft. felelőssége a „Projekt helyzetelemzést támogató informatikai rendszer fejlesztése” elnevezésű beszerzési projekt során kialakított „hfelmeres.klik.gov.hu” felületen elérhető rendszerhez kapcsolódóan a 2015/2016-os tanévre vonatkozó beiskolázás folyamatának szakmai és informatikai támogatása volt.

Ennek keretében cégünk frissítette az intézményszerkezet adatait, és támogatta az általános iskolai beíratáshoz kapcsolódó intézményi adatszolgáltatást és fenntartói ellenőrzést. Ehhez szakmai támogatást is nyújtottunk, emellett az oktatási anyagok elkészítését és oktatások lebonyolítását, valamint statisztikák készítését is vállaltuk. Informatikai tevékenységünk részét alkotta még az adatrögzítés támogatása, üzemeltetés és rendszerfelügyelet, valamint a lekérdezések aktualizálása és az ehhez szükséges frissítések elvégzése.