A HumánSwot Kft. fejlesztette a Klebelsberg Ösztöndíj Program pályázatkezelő szoftverét

Az idei tanévben is meghirdetésre kerül a Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program (KKÖP) a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ által, melynek fő célja a pedagógus utánpótlás biztosítása, illetve a tanári pályát választó hallgatók motiválása a diplomaszerzést követően, a hivatásuknak megfelelő munkakörben történő elhelyezkedésre.

A kormány több mint 680 millió forinttal támogatja a programot, az ösztöndíj mértéke pedig már az első félévben 125.000 Ft – tól 375.000 Ft-ig (félév/fő) terjedhet sikeres pályázás esetén. A programban részt vevő hallgató vállalja, hogy az általa megjelölt három megye egyikében, a Központ által megjelölt köznevelési intézményi kör intézményei közül választva, fő állású foglalkoztatásra irányuló jogviszonyt létesít, és azt tartósan, de legalább az ösztöndíj folyósítási idejének megfelelő időtartamban fenntartja.

A program 2013-ban indult és évről évre növekszik a sikeres pályázók száma, ahogy a programra fordított támogatás összege is. A pályázat beadásához elektronikus felület áll rendelkezésre: http://osztondij.klik.gov.hu.

A Klebelsberg Képzési Ösztöndíj Program pályázatkezelő szoftvere cégünk közreműködésével valósult meg.

Forrás: kormany.hu